Om Aiko Graphic

Aiko Graphic er et grafisk bureau ejet og drevet af mediegrafiker Anne Olsen. Udover mig selv er der selvfølgelig bureauets maskot Bichon Friséhunden Aiko, der følger mig i tykt og tyndt med godt humør.

Hos mig kan jeg hjælpe med lidt af hvert inden for det grafiske. Jeg laver logodesigns, grafisk design til SoMe eller layout af tryksager.

Kunden vil altid være i fokus hos mig. Jeg kan rigtig godt lide at høre mere om baggrundshistorierne for, hvorfor der er brug for grafisk assistance. Det er nemlig den, der skal hjælpe mig godt på vej med lige præcis den rette løsning, som passer til kundens ønsker.

Vision

Min vision er, at få et anerkendt bureau, som kunder og samarbejdspartnere vil anbefale til andre.

Awards er da en dejlig ting at have for bureauet, men sådan nogle ligger nu ikke øverst på min prioriteringsliste. Det gør godt samarbejde derimod. Positivt samarbejde med mine kunder og samarbejdspartnere betyder mere erfaring og vækst til bureauet, og det er det, jeg skal leve af i fremtiden på længere sigt.

Værdier

En kundes kontakt til mig skal føre til et tillidsfuldt og samhørigt samarbejde, hvor vi sammen kan komme frem til et grafisk produkt, som vi begge kan stå inde for.

Om din virksomhed er stor eller lille, så går jeg ind til opgaven med samme ildhu og engagement.

Jeg er passioneret for det grafiske felt, og derfor tør jeg godt love, at det jeg laver er af god kvalitet, og at du kan stole på de løfter, jeg giver dig.