Står du og mangler forskellige tryksager til virksomheden? Så er du kommet til det rette bureau! Skulle du sidde med tekstombrydningen selv men mangle det grafiske aspekt, så leverer jeg også designs, som du selv kan indsætte. Jeg kan hjælpe med opsætning og layout af:

Visitkort, plakater, flyers, brochure, og magasiner.

Dette bedes du være opmærksom på

Jeg ser helst, at jeres billedmateriale ikke stammer fra mobiltelefoner pga. for dårlig billedopløsning.

Jeg samarbejder med trykkeriet OAB Tryk i Odense.

Når du samarbejder med mig, skal faktura på det godkendte layout betales, inden PDF-filen fremsendes.

Ydermere bedes du underskrive mine arbejdsbetingelser, så du som kunde har nogle klare retningslinjer for, hvad du får for dine penge osv. Disse to “betingelser” er lavet for, at mine kunder kan føle sig 100% sikre på, at modtage grafisk design i prof. kvalitet.

Henvend dig for info om priser

anne@aikographic.dk / 2070 3877