Som en af mine bedste kompetencer designer jeg lækre løsninger inden for logodesign. Jeg forsøger at holde mig i den enkle og simple løsning, da for mange detaljer og farver kan gøre et logo alt for rodet at se på.

Jeg bestræber mig på, at designe lige netop det du går med i tankerne, hvad enten du har en konkret idé,eller om jeg får frie tøjler til at komme med et oplæg. Selvfølgelig vil det også være helt uforpligtende for dig at kontakte mig.

Derfor tager jeg også forbehold for de krav, du stiller, da jeg ikke ønsker at påbegynde noget arbejde, som jeg er usikker på, eller som jeg ikke kan stå 100% inde for. Inden et samarbejde vil jeg derfor bede dig fortælle om, hvilken branche logoet skal bruges inden for, hvilken målgruppe du har, hvilke værdier du har osv.

Dette bedes du være opmærksom på!

Logoer med mange farver og farveforløb kan være dyre at producere, hvis de skal trykkes på f.eks. visitkort, flyers, plakater m.m. fra et trykkeri. Det er fordi, at trykkeriet skal blande flere farver for at danne logoets farve. Bruges der en digitalprinter, burde der ikke være problemer.

Jeg vil også informere om, at de farver du ser på computeren, aldrig vil blive 100% de samme, som dem du ser på den færdige tryksag, da alle computerskærme er forskellige. Valg af papirtype kan også have en indflydelse.
Når du samarbejder med mig, skal faktura på det godkendte logo betales, inden logofilerne fremsendes.
Ydermere bedes du underskrive mine arbejdsbetingelser, så du som kunde har nogle klare retningslinjer for, hvad du får for dine penge osv. Disse to “betingelser” er lavet for, at mine kunder kan føle sig 100% sikre på, at modtage grafisk design i prof. kvalitet.
*Alle PDF’er og EPS filer leveres i vektorformat.*

Kontakt mig på:

anne@aikographic.dk / 20703877